Продам Сепаратор зерновой ІСМ-10 сепаратор зерна 10 т/час



Сепаратор зерновой ІСМ-10 сепаратор зерна 10 т/час Сепаратор зерновой ІСМ-10 сепаратор зерна 10 т/час Сепаратор зерновой ІСМ-10 сепаратор зерна 10 т/час

Объявление не актуально!

Детальное описание

Сепаратор зерновой ІСМ-10 сепаратор зерна 10 т/час



Технічна характеристика сепаратора ІСМ-10


Продуктивність при первинному очищенні зерна:

10 т/час

Продуктивність при калібрування посівного матеріалу:

5 т/час

Споживання електроенергії:

0,2 - 2,2 кВт/час, 380В, 50Гц

Довжина: 2300 мм

Ширина: 650 мм

Висота: 2400 мм

Маса: 360 кг



Призначення зернового сепаратора ІСМ-10


Сепаратор ІСМ-10 призначений для калібрування та очищення посівного і товарного матеріалу: зернових, зернобобових, овочевих, баштанних, кормових, а також всіляких сипких сумішей.

Режими роботи зернового сепаратора ІСМ-10


Режим попереднього очищення.

Режим первинної очищення.

Режим калібрування.

Змішаний режим (калібрування та очищення одночасно).


Особливості конструкції сепаратора ІСМ-10


Застосування імпелера в якості силової установки вперше дозволило звести до мінімуму на машинах такого типу втрату потужності повітряного потоку, створюваного крильчаткою: машина не має повітроводів, на подолання опору яких затрачається значна частина потужності електродвигуна.


Конструктивним рішенням - розташуванням у повітрозабірника у верхній частині - виключено попадання в повітрозабірник пристрою дрібних домішок.


Застосування крильчатки імпелера правильної аеродинамічної форми, виготовленої спеціально для машин «ІСМ» фірмою - виробником авіаційної техніки, дозволило істотно знизити енергоспоживання електродвигуна, стабілізувати повітряний потік і виключити вібрації.


У конструкції машини немає детурбулизирующей сітки і, відповідно, немає необхідності в періодичному її очищення, що дозволяє експлуатувати машину без технологічних пауз.


Застосування частотного конвертора дозволяє регулювати швидкість обертання імпелера, здійснювати плавний пуск електродвигуна і його запуск в реверсному режимі для самооочистки, підключати 380/220.


Создано 12.02.2020 Изменено 27.01.2021


Интересные статьи партнеров

Вы недавно смотрели