Продам TM3000P-B Деревообробний прес-машина для вакуумного ламінування дверей з ПВХ ZHT Виробники Китай в Shenyang



TM3000P-B Деревообробний прес-машина для вакуумного ламінування дверей з ПВХ ZHT Виробники Китай TM3000P-B Деревообробний прес-машина для вакуумного ламінування дверей з ПВХ ZHT Виробники Китай TM3000P-B Деревообробний прес-машина для вакуумного ламінування дверей з ПВХ ZHT Виробники Китай
Производитель
ZHT /Liaoning Zhanhongtu (Китай)
Цена договорная
В наличии
Shenyang (Китай)
Состояние: Новый
Контакты
zhtmachinery
Ting Lee

+8615840529588
+8615840529588

lting1143@gmail.com

Liaoning Zhanhongtu Machinery & Equipment Co.,Ltd

Китай, Liaoning, Shenyang, Liaoning Shenyang


Детальное описание

Будь ласка, зверніть увагу на бренд (ZHT), остерігайтеся підробок!

Особливість

1. висока швидкість:

Робочий період виготовлення звичайних та глянсових заготовок складає менше 2 хвилин після потрапляння в основну машину, що в 2-4 рази перевищує ефективність звичайного обладнання з тиском під позитивним та негативним тиском.

2.Хороший ефект:

Продукт, який обробляється звичайною плівкою, має чіткі канавки, не відшаровується з боків, не пузириться, не має різниці кольорів, а робоча поверхня з високим освітленням має сильну адгезію, і ефект досягає провідного міжнародного рівня.

3. низьке споживання енергії:

Загальна потужність моделі становить 43 кВт, що складає половину потужності одноліткового обладнання; основна пускова потужність нагріву - 18 кВт.

4. висока конфігурація:

Ключові частини моделі використовують оригінальні з Німеччини, Японії та Тайваню, яка відрізняється високою конфігурацією та стабільною роботою.

5.Висока ефективність роботи:

Вся машина використовує автоматичний пристрій верхнього блоку. У порівнянні з іншими вітчизняними виробниками це дозволяє економити технологічний процес виготовлення прокладок, витрати на сировину, економить послідовність сканування прокладок, а також час ламінування, значно покращує ефективність роботи та знижує витрати праці.

6.Високий ступінь автоматизації:

Машина оснащена автоматичною нахиловою стійкою для вибору тканини, пристроєм для автоматичного різання плівки, автоматичним пристроєм для прокладки, пристроєм для ламінування пресувальної машини, пристроєм для підйому піддонів та пристроєм для збирання готового продукту тощо, з високим ступенем автоматизації, він має видатні характеристики як плавний і близький процес, так і виробництво плівкових покриттів, що забезпечують одноразове використання. Висоту верхнього блоку можна вибрати 12, 15 і 18 мм, вирішуючи проблему, що блоки глянцевого зразка відсутні на місці під час ламінування.

Купить TM3000P-B Деревообробний прес-машина для вакуумного ламінування дверей з ПВХ ZHT Виробники Китай в Shenyang

Создано 17.12.2020 Изменено 17.12.2020

Деревообрабатывающие станки б у Станок для каширования Станки по дереву Оборудование для деревообработки Дробилка для трактора

Похожие объявления

TM2480A Вакуумний мембранний прес-верстат ZHT Виробники Китай
Состояние: Новый Производитель: ZHT /Liaoning Zhanhongtu (Китай)
В наличии
Shenyang (Китай)

Интересные статьи партнеров

Вы недавно смотрели