Продам Розпашні ворота, відкатні ворота, навіси, козирки, балконні огорожі, паркани з профлиста Виготовлення та продаж розпашних воріт, навісів в Кривом Роге



Розпашні ворота, відкатні ворота, навіси, козирки, балконні огорожі, паркани з профлиста Виготовлення та продаж розпашних воріт, навісів Розпашні ворота, відкатні ворота, навіси, козирки, балконні огорожі, паркани з профлиста Виготовлення та продаж розпашних воріт, навісів Розпашні ворота, відкатні ворота, навіси, козирки, балконні огорожі, паркани з профлиста Виготовлення та продаж розпашних воріт, навісів
Цена договорная
В наличии
Кривой Рог (Украина)
Состояние: Новый
Контакты
llcpolymers
Андрей

0689690329
0683551932

ООО Акабуд

Украина, Днепропетровская обл., Кривой Рог, г. Кривой Рог, ул. Постышева 35


Детальное описание

Розпашні ворота, відкатні ворота, навіси, козирки, балконні огорожі, паркани з профлиста


Виготовлення та продаж розпашних воріт, навісів, козирків, балконних огорож, парканів з профлиста і решіток на вікна.

- Розпашні ворота, відкатні ворота: надійний захист і стильний дизайн. Створіть вражаючий в'їзд в свій будинок з нашими індивідуально виготовленими розпашними воротами. 

- Навіси та козирки: комфорт і захист від погоди. Не турбуйтеся про погодні умови - наші навіси та козирки створять затишний простір для відпочинку та захистять вас від сонця, дощу та снігу. 

- Балконні огорожі: безпека та естетика в одному. Захистіть свій балкон і додайте йому елегантності з нашими вишуканими балконними огорожами. 

- Паркани з профлиста і решітки на вікна: безпека і приватність. Забезпечте надійний захист свого будинку з нашими міцними парканами та решітками. 

Ми гарантуємо індивідуальний підхід до кожного проєкту, високу якість виробів і професійний монтаж. Створіть безпечний і привабливий простір навколо свого будинку з нашою допомогою.

Не пропустіть можливість поліпшити свій будинок з нашими виробами. Зв'яжіться з нами прямо зараз для консультації та замовлення!

Контактна інформація. Телефон: (068) 355-19-32, (068) 969-03-29, (097) 5775498 Сайт: https://akabud.com.ua 

Місцезнаходження: виробництво в м. Кривий Ріг (працюємо з доставкою та установкою по всій Україні)

Купить Розпашні ворота, відкатні ворота, навіси, козирки, балконні огорожі, паркани з профлиста Виготовлення та продаж розпашних воріт, навісів в Кривом Роге

Создано 09.06.2023 Изменено 12.04.2024

Станки по металлу Металлообрабатывающие станки

Похожие объявления


Интересные статьи партнеров

Вы недавно смотрели