Liaoning Zhanhongtu Machinery & Equipment Co.,Ltd

Liaoning Zhanhongtu Machinery & Equipment Co.,Ltd



Hiinast Liaoning Zhang Hongtust pärit populaarne trendikas membraanpressimasin müügiedendusel

Zhanhongtu Machinery (ZHT) on puidutöötlemismasinate tööstuses tuntud kaubamärk ning on alates selle loomisest pühendunud uuendustele ja tehnoloogilisele arengule. Meie mudelid on tuntud oma esmaklassilise kvaliteedi, tipptasemel jõudluse ja stabiilse jõudluse poolest.


Valmistame ja müüme vaakummembraanpressi köögiustele, siseustele, või ukseraamidele jne.


Sellel on kõrgeim automatiseerituse tase – parim säästlikuks tootmiseks. Automaatse Pin-süsteemi ja kvaliteetse tootmise oluline punkt on see, et masin saab pressida ilma membraanita ja töötada samaaegselt.


Automaatse tihvtisüsteemiga varustatud laadimisalused * Automaatne fooliumilõikusseade * Automaatne fooliumi asetamise seade * Fooliumipaternoster (karussell) * Kaasa arvatud pööramisseade. väljavoolu funktsioon * PLC juhtimine.


Automatiseerituse aste on kõrge ja protsess toimub sujuva, kompaktse, ühekordse pressmembraani protsessi tootmisel.


Ülemise ploki kõrguseks saab valida 12 mm, 15 mm, 18 mm, kõrgläikega proovi probleem pole paigas.


Liaoning Zhanhongtu membraanpressid vormitud pindade katmiseks on sündinud kogemustest, mida ettevõte on seda tüüpi protsessides omandatud. Välja on töötatud lai valik presse, membraaniga ja ilma, enam kui 12 erineva töösüsteemiga.




Täname tähelepanu eest meie Zhanhongtu masinatele, meie põhitegevuseks on üldised puidutöötlemismasinad, lisateavet leiate meie veebist: www.zhtmachinery.com, palun võtke meiega vabalt ühendust.



Liaoning Zhanhongtu Machinery & Equipment Co., Ltd

WhatsApp/Wechat:️+8615840529588

www.zhtmachinery.com

vaakumkilepress,PVC-fooliumist vaakummembraanipress,3D lamineerimismasin,Automaatne vaakumpress puid